DATA: 1 IUNIE 2016

ORELE: 12.30 – 15.00

Ziua de 1 Iunie se apropie cu pasi repezi, iar echipa cotidianului Desteptarea, careia i s-au alaturat cu mare bucurie antreprenori, dar si persoane fizice si reprezentanti ai societatii civile, pregateste pentru copii, parinti si bunici, o serie de surprize.

PUBLICITATE

Acum e momentul oportun sa va invitam sa va inscrieti la Concursul de desene, cu premii, „Curcubeie pe hartie”!
Dragi copii, cotidianul Desteptarea in parteneriat cu Elitemob, Cofetaria Corso, Lala Play, Matmedia, Office Expert Bacau, Centrul Parintii Spun Prezent, Academia de Dans Adamas, Roxana Tocila-Smil si Alexandra Bostan, cu sprjinul Primăriei Bacău, va provoaca la un concurs de desene pe hartie, care se va lasa, chiar de 1 Iunie, cu o festivitate de premiere cu totul si cu totul speciala.

Concursul este adresat prescolarilor si copiilor din clasele I-IV, respectiv V-VIII, fiecare participant putand inscrie o singura lucrare, pe tema „JOACA PREFERATA”. Lucrarea va fi fotografiata sau scanata color si trimisa pe adresa de e-mail concurs@desteptarea.ro, pana pe 29 mai, ora 18.00. Atentie, in momentul trimiterii lucrarii, in mesaj trebuie sa fie scrise si: numele si prenumele autorului lucrarii, varsta, grupa/clasa/unitatea de invatamant si numarul de telefon al unuia dintre parinti. Desenul poate fi realizat pe coala A4,in creion, carioca sau acuarela.

Pe 1 Iunie, zece lucrari din cele inscrise in concurs vor fi publicate in Desteptarea si tot pe 1 Iunie, in cadru festiv – despre asta, insa, veti afla la momentul potrivit!- sase dintre cele mai iscusite creatii vor fi rasplatite cu premii in bani (doua premii de cate 250 lei, doua de 150 lei si doua de 100 lei) din partea cotidianului Desteptarea.
La randul lor, prietenii Desteptarii, parteneri ai acestui proiect, vor avea propriile lor premii si surprize pentru copii!!!
Festivitatea de premiere va avea loc pe 1 Iunie, in Parcul Cancicov, la statuia Cancicov de la intrarea principala in parc.

Nota: Nu pot participa la concurs copiii angajatilor si ai colaboratorilor directi (redactori, parteneri de eveniment) ai cotidianului Desteptarea!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ