Mioara Iacob și Salonul de Piane vă invită, din nou, la “miercurea pentru suflet”, la un concert in Parcul Catedralei din Bacau, concert care este doar un pretext pentru o seara petrecuta impreuna alaturi de ursitoare, micii cântareti si targurile caritabile.

Miercuri, 24 august, incepand cu ora 19.30, primul “Concert pentru suflet” al sezonului va debuta cu un spectacol al Ursitoarelor, in care-si dau concursul actritele Teatrului Bacovia: Florina Găzdaru și Daniela Vrînceanu.

De la ora 20.00 va incepe programul muzical susținut de elevii și absolvenții Colegiului de Artă “George Apostu”, de la “Palatul Copiilor”, de studenți, elevi ai altor școli și tineri talentați.

PUBLICITATE

In program:

Clementina Ioana Moisă – pian, prof. coordonator Laura Petruța Crăciun
Panaitescu Robert Colin – pian, prof. coordonator Narcisa Șendrea
Hanga- Bogiu Melissa – voce, profesor coordonator Claudia Vasilache
Farcaș-Baba Denisa – voce, profesor coordonator Claudia Vasilache
Anghel Mădălina – voce, profesor coordonator Claudia Vasilache
Alexandra Adriana Tudor- pian, profesor coordonator Irina Negrea
Ana Marina Brăilescu- vioara, profesor Rodica Jijian
Adelina Sabău-pian
Andreea Debreczi – voce
Mateea Ioana Cosma- voce. prof coordonator Ionuț Gheorghieș
Cosmin Berzințu- voce
Daniela Negrea -pian

De la ora 21.00, publicul va fi incantat de invitatul special al serii, “100% Cello Quartet”, format din Liviu Mera, Vanda Multhaler, Arnold Crișan, Alexandra Elefterescu, violonceliști ai Filarmonicii “Mihail Jora” Bacau și ai Filarmonicii din Brașov.

Surpriza serii o constituie prezenta dansatorilor de la Tango Social Club Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ