Eveniment unic in Bacau, o premiera chiar si pentru organizatori. Colegiul National de Arta „George Apostu” a venit in fata publicului bacauan cu o idee inedita, frumoasa, emotionanta: un „Concert fara sfârsit”, sustinut de fosti absolventi ai liceului, acum mari nume pe scenele nationale si internationale.

„Atunci când iti doresti ceva foarte mult si se realizeaza, parca nici nu iti vine sa crezi. De trei ani imi doresc sa organizez acest Concert fara sfârsit. Este, intr-adevar, fara sfârsit, pentru ca acesta nu se va termina niciodata.

Va dura atât timp cât va exista si Colegiul National de Arta «George Apostu» Bacau, care a dat elevi de o reala valoare in viata culturala si muzicala. O parte din ei sunt acum, aici, pe scena Teatrului de vara «Radu Beligan» pentru a oferi fostilor lor profesori, colegi si intregii comunitati bacauane adevarate momente de spectacol si valoare”, a declarat emotionanta prof. Dana Birzu, directorul colegiului.

Au raspuns invitatiei de a participa la acest concert, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17.00, fostii elevi ai liceului: Trupa Feelings – Razvan Raduca (solist vocal), Catalin Rauta (clape), Razvan Iftode (vioara/bas), Claudiu Farcas (saxofon), Petrut Ionut (chitara), Vlad Apostol (tobe), Lucian Duma (percutie), Trupa Artizan – Danut Gheorghies (clape) si Andrei Ciobanu (voce), Elena Gondos, Alex Micu, Irina Sabau, Georgiana Paduraru, Abel Edison Corban, Trupa Pentatonica – Madalina Luca – nai, Gabriel Gherghelas – clarinet, Monica Bejenaru – viola, Catalin Stanescu – pian, Florin Lungu – contrabass si liderul acestui grup, Mihai Gherghelas – vioara si Cosmin Berzintu.

Spectacolul a fost prezentat de Andrei Ciobanu, tot absolvent al Colegiului de Arta din Bacau. Toti au primit si diplome de excelenta din partea conducerii colegiului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ