Elevii de la Scoala Populara de Arte si Meserii Bacau si-au sustinut examenele de sfârsit de an, duminica, 15 iunie 2014, printr-un spectacol al artelor, organizat in colaborare cu Muzeul de Stiintele Naturii, dedicat tuturor copiilor.

“Astazi marcam sfârsitul anului scolar prin acest spectacol al artelor. Este rodul muncii unui an de studiu, iar traditia scolii este ca activitatea noastra sa devina publica, prin aceste expozitii si spectacole. Anul acesta am realizat Spectacolul Artelor in colaborare cu Muzeul de Stiintele Naturii, un partener ideal”, ne-a spus Olguta Pâtu, director al Scolii Populare de Arte si Meserii.

Publicul numeros, care a umplut pâna la refuz sala de spectacole, a avut ocazia sa vizioneze expozitiile de pictura ale copiilor, cu vârste intre 3 si 5 ani, de la Gradinita “Crai Nou” si a celor din clasele V-X, de la Liceul cu Program Sportiv, ambele clase sunt coordonate de artista Carmen Voisei, iar clasa profesorului Ioan Maric a venit cu lucrari de pictura naiva, iar grafica si pictura monumentala au expus elevii prof. Dan Paraschivescu.

De un mare succes s-au bucurat copiii si elevii de la clasele indragitei artiste Maria Salaru, cât si cei de la clasa prof. Marinela Ursu, elevii de la canto muzica usoara (prof. Andra Gavrila), chitara si pian (prof. Rares Draghici), iar instrumentele de suflat au fost reprezentate de elevii prof. Petru Holodiuc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ