Teatrul de Vara “Radu Beligan” gazduieste astazi, 26 iunie, de la ora 20, un spectacol al trupei TAXI, aflata intr-un turneu national cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate.

La Bacau, Dan Teodorescu&Co. promit un concert de calitate, sub titlul “Iubeste-ma in doze mici”, cu piesele lor cele mai indragite, precum “Criogenia salveaza România”, “Aici sunt banii dumneavoastra”, “Mi-e dor si doare”, “Ai inchis marea in ochi”, “Stelele care cad”, “Cele doua cuvinte” si altele. Bilete se gasesc la Agentia EBC Events, strada Mihai Viteazul 3, sau prin intermediul numarului de telefon 0753/533.222. Preturile biletelor sunt de 49 lei, respectiv 79 de lei, in primele rânduri.

De mentionat si faptul ca un alt concert ce a fost anuntat cu mare fast in Bacau, in aceasta vara, al germanilor de la Saragossa Band (trupa de mare succes in anii ’80) a fost anulat din cauza ca nu s-au vândut suficiente bilete.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ