Un eveniment inedit pentru Bacău a avut loc duminică seara, de ora 17.30, la Sala ATENEU. Conducerea Organizaţiei Judeţene a Partidului Uniţi Salvăm România a invitat membrii şi simpatizanţii, împreună cu familiile, la un concert simfonic extraordinar.

„Acţiunea este una de mulţumire pentru toţi băcăuanii, în urma votului de încredere pe care ni l-a acordat la alegerile europarlamentare din 26 mai. Am invitat membri ai partidului nostru, simpatizanţi, colegii de la PLUS, dar şi pe cei de la PNL şi PMP. Este un eveniment strict de mulţumire pentru munca pe care a depus-o fiecare pentru succesul nostru şi nimic mai mult. Vreau, de asemenea, să le amintesc de prima noastră realizare, Alianţa şi cei opt eurodeputaţi au avut un prim succes, liderul PLUS, Dacian Cioloş, este primul român ales lider al unui grup europarlamentar”, ne-a declarat Lucian Stanciu Viziteu, deputat, preşedinte al filialei Bacău a USR

Printre invitaţi i-am remarcat şi pe Ionel Palăr, preşedinte al PNL Bacău, Dragoş Luchian, preşedinte al Organizaţiei municipale a PNL. „Eu am fost invitat de dl preşedinte Viziteu şi am primit cu multă bucurie această invitaţie. Este un gest de normalitate, trăim în acelaşi oraş, lucrăm împreună în Parlamentul României, cu toţii vrem binele oraşului nostru, iar asemenea acţiuni sunt bine venite. Eu le doresc succes în continuare”, ne-a spus şi Ionel Palăr, deputat, preşedinte al Filialei Bacău a PNL.

Cei peste 300 de invitaţi au audiat un concert susţinut de Emilio Aversono – pian (Italia), Emil Stancu – oboi, Marius Palade – clarinet, Mihai Timofti – fagot şi Cătălin Grieroşu – corn, care au interpretat lucrări de W.A. Mozart şi L.w Beethoven.

După concert, toată lumea a fost invitată la un cocktail.