Miercuri, 26 august 2015, de la orele 19.30, în Parcul Catedralei din Bacău va avea loc primul Concert pentru Suflet al sezonului. Ajuns la a sasea editie, Concertul va incepe cu un teatru de papusi in aer liber, de la ora 19.30. Este programat spectacolul ,,Capra cu trei iezi”.

De la ora 20.00 va incepe un program sustinut elevi și absolvenți ai Colegiului Național de Artă ”George Apostu” din Bacău și alte scoli din județ.

Programul este susținut de:
Paula Vraciu- pian, profesor Petruța Laura Crăciun
Ilinca Bârzu – pian,
Clementina Moise- pian, profesor Petruța Laura Crăciun
Maradona Gogan- vioara, profesor Lenuta Potop (pian, prof. Alina Marciuc)
Victor Botezatu- vioara, profesor Lenuta Potop (pian, prof. Alina Marciuc)
Calin Androne-vioara, profesor Lenuta Potop (pian, prof. Alina Marciuc)
Denisa Farcaș – voce, profesor Claudia Vasilache
Ana Marina Brăilescu- voce si vioara, profesor Rodica Jijian
Rebecca Cojan- pian, profesor Angela Pascu
Adelina Sabău-pian
Alina Ștefania Olaru, Marius Lucian Olaru- vioara
Cosmin Berzințu-voce
Negrea Daniela-pian

PUBLICITATE

De la ora 21.30 isi va face aparitia invitatul special al serii, Formația “Valy Stoleru Band”: Valy Stoleru- solist vocal, Ionuț Gheorghieș- instrumentist, Malina Avasiloaie- solistă, Dan Constantin Asofiei- toboșar, percuționist, Cristian Ghinea- instrumentist chitară bass și clape, Gabriel Gherghelaș- saxofon and keybord, Radu Codreanu – chitarist.

Târgurile caritabile inițiate de Salonul de Piane continuă si in acest an. Vor fi expuse și vândute produse lucrate manual de catre beneficiarii asociațiilor și fundațiilor de profil. Banii obținuti din vănzarea acestor produse se vor intoarce in centrele beneficiarilor.

“Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Salonul de Piane.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ