Sâmbata, 19 martie, de la ora 19.00, la Sala ATENEU, va avea loc un eveniment muzical de exceptie: Concertul Extraordinar GRINGO DE ROMANIA, sustinut de inegalabilul AG WEINBERGER, cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România. Un artist ce aduce melosul si povestile secolului trecut, in contemporaneitate, prin autenticitate, creativitate, sunet viu si necompromis.

Detinatorul celor sapte selectii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântata live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger va propune o sesiune muzicala exceptionala, o seara de blues si jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de catre critici Mr. Blues al României, iar de catre B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înalta clasa”, el îsi continua misiunea sa cu acelasi zel, cu aceeasi pasiune si credinta pentru a impune muzica buna în viata culturala din România. Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în fata publicului stau sub semnul celor de colectie, rar auzite, o selectie unica de bijuterii muzicale, pe care în România doar AG Weinberger le cânta.

Informatii si rezervari, la Agentia din strada Razboieni nr. 22.

PUBLICITATE

Evenimentul este sustinut de Magic FM, Ziarul Desteptarea, City’s Best Bacau, Ziarul Metropolis, DC News, DocuCenter.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ