Sala “Ateneu” a gazduit, joi seara, un concert de blues acustic, “HandMade Blues”, organizat de Asociatia “Lumina” in sprijinul copiilor diagnosticati cu boli foarte grave si pentru care sansele de vindecare sunt extrem de mici.

Spectacolul a fost sustinut de Vali “SirBlues” Racila, voce, Raul Kusak, la pian, si Eugen Amarandei, la contrabas. Moderator a fost Madalina Rotaru, jurnalist. Sponsorii evenimentului au fost Pambac, Aerostar, PMS Termopane, Rad-Trans. La finalul serii, s-au strâns 6.500 de lei.

“Fondurile vor fi folosite pentru imbunatatirea serviciilor de ingrijiri paliative destinate copiilor si tinerilor cu boli care le limiteaza viata, care participa la activitatile Centrului de zi Albert”, a explicat Mara Matei, Asociatia “Lumina”.

Concret, din acesti bani va fi amenajata o gradina senzoriala, continuare a camerei senzoriale deja existente la Hospice Casa “Albert”. Din pacate, bacauanii nu au dat buzna ca la supermarket desi un astfel de concert este un eveniment destul de rar.

“Chiar daca sala nu a fost nici pe jumatate plina, atmosfera a fost foarte calda pentru ca au venit oameni care intr-adevar iubesc blues-ul si care au vibrat alaturi de artisti”, a explicat, resemnata, Mara Matei.

FOTO: Andre MUIT


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ