Vali „SirBlues” Racila, Raul Kusak si Eugen Amarandei vor cânta pentru copiii cu prognostic limitat care participa la activitatile Centrului de zi “Albert” al Asociatiei Lumina. Cei trei artisti vor sustine un concert caritabil la Filarmonica “Mihail Jora” din Bacau (Sala Ateneu), joi, 18 iulie, incepând cu ora 19. Asociatia Lumina si-a propus sa imbunatateasca serviciile oferite copiilor si tinerilor participanti la centrul de zi prin amenajarea unei gradini senzoriale. Continuare a camerei senzoriale, gradina va fi un spatiu special creat pentru copiii si tinerii cu sau fara dizabilitati. Scopul unei astfel de gradini este de a oferi oportunitati senzoriale individuale si combinate pentru utilizator, experiente pe care nu le-ar putea trai in alt mediu. Suma necesara amenajarii acestei gradini este de 5.000 de euro.

 “Ne pare bine ca ii putem ajuta pe copii si asteptam cât mai multi bacauani la concert. Speram ca publicul sa inteleaga ca daca suntem multi putem ajuta mai mult, mai ales atunci când vine vorba de copii.”

Vali Racila – SirBlues

 

“Vrem sa multumim invitatilor nostri care ne vor umple sufletele cu muzica lor, vor darui din sufletele lor pentru a aduce bucurie si demnitate copiilor. Atunci când medicina nu mai poate face nimic, putem da demnitate vietii!”

Mihaela Dumitrache, director Asociatia Lumina

 

Infiintata in 1998 de catre Fundatia “Cry in the Dark “din Marea Britanie, Asociatia Lumina desfasoara doua proiecte. Hospice Casa Albert din Luncani are drept obiectiv imbunatatirea considerabila a calitatii vietii copiilor si tineri ori adulti cu speranta limitata de viata. “Casa Lumina” din Comanesti e un camin pentru 22 de tineri cu nevoi speciale. Viziunea sa a fost si ramâne sa faca o diferenta in viata acestor tineri prin oferirea de support medical, social, psihologic, emotional si spiritual.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ