Alexandru Tomescu, posesorul unei viori Stradivarius, a pornit intr-un nou turneu prin tara. In the Mood for Prokofiev este titlul turneului, programul propunând o selectie a celor mai îndragite lucrari pentru vioara si pian ale compozitorului rus: Cinci melodii op. 35 bis si cele doua Sonate pentru vioara si pian.

Concertul din Bacau va avea loc pe 7 iunie, ora 19,00, la Sala ATENEU a Filarmonicii „Mihail Jora”. Editia 2014 a evenimentului se înscrie în traditia initiata de Alexandru Tomescu – aceea de a integra o coordonata de responsabilitate sociala.

Turneul National Stradivarius – In the Mood for Prokofiev este dedicat Fundatiei Hope and Homes for Children România, al carei Ambasador Alexandru Tomescu este din 2012 si luptei împotriva abandonului copiilor.

Alexandru Tomescu il va avea alaturi pe pianistului rus Eduard Kunz, nascut în orasul Omsk din Siberia, care a studiat pianul cu Mihail Hohlov la Scoala Speciala Gnessin pentru copii supradotati din Moscova si mai apoi cu Andrei Diev la Conservatorul National de Muzica „Piotr Ilici Ceaikovski” din Moscova.

Desteptarea este partener media local al evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ