29 martie 2024
ActualitateComunicat de presa: Reteaua de farmacii Sf. Spiridon se extinde cu trei...

Comunicat de presa: Reteaua de farmacii Sf. Spiridon se extinde cu trei unitati noi

Pe 8 septembrie 2014, una dintre cele mai mari retele de farmacii locale din zona Moldovei deschide trei noi farmacii Sf. Spiridon in cartierul Bacau Nord din orasul Bacau (str. Aprodu Purice, nr.9), comuna Nicolae Balcescu si orasul Piatra Neamt. Pastrând traditia retelei de a deschide farmaciile intr-o zi de sarbatoare, cele trei noi unitati ii intâmpina pe toti pacientii care isi sarbatoresc ziua onomastica pe 8 septembrie, de Sf. Maria, cu promotii si cadouri speciale.

In plus, fiecare noua farmacie Sf. Spiridon isi rasplateste primii 50 de cumparatori cu produse gratuite si reduceri atractive. „In fiecare din cele trei unitati noi, la fel ca in oricare farmacie din reteaua Sf. Spiridon, profesionalismul personalului, impreuna cu diversitatea de promotii si servicii adiacente, intregesc gama de produse farmaceutice oferite la unele dintre cele mai bune preturi din piata”, ne-a declarat Tatiana Soldeanu, director de marketing la Farmaciile Sf. Spiridon. Reteaua de farmacii Sf. Spiridon, infiintata in orasul Bacau in anul 2011, numara in prezent 20 de unitati, din care 5 farmacii au fost lansate chiar in anul 2014.

In oricare din cele 20 de unitati din retea, pacientii pot alege facilitatile de discount oferite de cardul Sf. Spiridon, pot opta pentru „Cele mai mici preturi la cele mai solicitate 40 de produse” pe baza aceluiasi card, pot achizitiona produse cu reduceri de pâna la 50% discount din „Vitrina cu oferte speciale” aflata in fiecare farmacie si pot solicita, in orice zi, serviciul gratuit de luare a tensiunii, doar la prezentarea cardului de farmacie.

Pentru a oferi pacientilor sai consiliere farmaceutica de cea mai buna calitate, compania a dezvoltat programul de instruire profesionala „Academia Sf. Spiridon” si colaboreaza in permanenta cu firme de training specializate.

„Farmaciile Sf. Spiridon” fac parte impreuna cu firma de distributie produse farmaceutice ND Pharma din cel mai mare grup pharma din zona Moldovei. ND Pharma detine in portofoliu, in calitate de unic importator in România, brandul Nature Essential, unul dintre cele mai puternice branduri de suplimente alimentare, vitamine si minerale din UE, produse in Spania, din ingrediente naturale, de compania Bio-DiS SPANIA.

spot_img
- Advertisement -