Primarul Ioan Anton a murit, iar viceprimarul Florin Mititelu si-a dat demisia

Pe 18 februarie, Ioan Anton, primarul comunei Tg. Trotus, care suferea de o boala cronica, a decedat. Atributiile sale au fost preluate de viceprimarul Florin Mititelu. In sedinta Consiliului Local (CL) din dupa-amiaza zilei marti, 28 aprilie, viceprimarul si-a depus demisia.

Gestul sau nu are nicio legatura cu politica sau colegii din CL Tg. Trotus.

PUBLICITATE

“Am demisionat din motive personale si de sanatate”, a declarat Florin Mititelu. Un grup de consilieri a convocat sedinta extraordinara pentru astazi, la ora 15.00, dar “nu stim daca aceasta va intruni conditiile cerute de lege pentru alegerea unui nou viceprimar. Trebuie sa fie prezenti 2/3 din membrii CL Tg. Trotus. Daca sedinta e statutara, se vor face propuneri si cel care va avea majoritate va fi numit viceprimar.”

UPDATE

Alesii locali au reusit sa se intruneasca, prin urmare comuna are un nou viceprimar. Au fost facute patru propuneri: Ionel Ababei – PSD, Petrea Vacaru – PNL, Adrian Forcos – PNL si Aurel Avadanei – PSD. Obtinând majoritate de voturi, Ionel Ababei, PSD, este noul viceprimar al comunei Tg. Trotus. Ababei, care a mai fost viceprimar in perioada 2000-2012, va indeplini sarcinile aferente functiei de primar.

“Urmeaza ca in viitoarea sedinta, cea din luna mai, sa fie ales un consilier care sa preia, cu delegatie, atributiile viceprimarului pâna la alegerile din 2016”, a declarat Florin Mititelu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l ierte ,sa-l odihneasca in pace si sa-l pomeneasca in Imparatia Cerurilor !

    ….pentru cei ramasi sa hotarasca in numele oamenilor si a legii celei drepte sa faca bine sa se uneasca si sa ia decizii cu intelepciune …

LĂSAȚI UN MESAJ