Dotarea întregului compartiment de Paliație de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău a fost sponsorizată de compania DEDEMAN (12 seturi de paturi speciale, saltele și noptiere), a anunțat primarul Cosmin Necula.

“Vreau să le mulțumesc, în numele comunității noastre, pentru sprijinul acordat și în acest proiect”, a mai spus el.

În luna august s-au făcut demersurile necesare iar conducerea spitalului a reușit crearea unui compartiment nou de Paliație și s-a reușit dublarea numărului de paturi la Recuperare respiratorie.

Nu este singura veste bună de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

“Suntem cu un pas mai aproape de obținerea celor 12 milioane de lei pentru proiectul «Modernizarea, dotarea și extinderea corpurilor ambulatoriului Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău»”, a mai anunțat primarul Bacăului.

Proiectul pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile prin POR Axa 8.1A a fost admis după evaluarea tehnico-financiară și intră acum în ultima etapă înainte de semnarea contractului.

Cele 12 milioane de lei vor fi utilizate pentru modernizarea și reabilitarea în totalitate a clădirii ambulatoriului dar și pentru extinderea acesteia și dotarea cu noi echipamente și aparate medicale (computer tomograf, aparat radiologic, pletismograf).PUBLICITATE