O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care executa acţiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în zona de competenţă, în ziua de 24.02.2016, în jurul orei 09.45, a depistat în Piaţa Centrală din municipiul Bacău o femeie care deţinea şi oferea spre comercializare cetăţenilor prezenţi în zonă, ţigări, fără a poseda documente legale pentru aceste produse şi pentru această activitate.

Jandarmii au identificat persoana în cauză, H. Anica de 75 ani, domiciliată în mun. Bacău, care avea asupra sa un număr de 60 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova, pe care le oferea spre vânzare profitând de prezenţa numeroasă a cetăţenilor în piaţă.

Având în vedere constatările făcute, jandarmii a întocmit documentele procedurale specifice unor astfel de situaţii, iar împreună cu pachetele de ţigări confiscate, acestea urmează a fi predate pentru continuarea cercetărilor specifice echipei operative de lucru Bacău din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cum de au prins o batrana cu tigari de contrabanda si pe tiganii care te imbie la fiecare colt cu tigari si telefoane mobile nu ?Cred ca acestia au fost anuntati la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ