La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier cu victime, pe strada Mioriței din orașul Comănesti.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un localnic de
21 de ani, în timp ce efectua maneva de întoarcere și mers înapoi cu un autoturism, pe strada Mioriței, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă aflându-se în stare de ebrietate.

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului și a fost identificat ulterior de polițiști.

PUBLICITATE

Victima a fost transportată la Spitalului Orașului Comănesti pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ