O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției oraș Comănești, la data de 16.02.2016, orele 18.00, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe str.Vasile Alecsandri din localitate, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat de 46 ani cu domiciliul în or.Comăneşti și s-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul avolanului intrând în gardul locuinţei de pe strada V. Alecsandri nr. 25.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultatul testului fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul or.Comăneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauza a fost intocmit dosarul penal în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prev si ped de art. 336 alin.1 Cod Penal urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie inaintat la unitatea de Parchet competenta teritorial cu propunere corespunzatoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. din punctul lui de vedere…gardul a dat in el, pur si simplu i-a sarit in fata, prin surprindere.
    ar trebui pedepsit, nerusinatul gard!
    de la beat carciuma viu/merg pe gard de drum ma tiu…

LĂSAȚI UN MESAJ