La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Comănești au depistat, în urma cercetărilor efectuate, un minor de 15 ani, din zona Moinești, bănui de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că în noaptea de 22/23 ianuarie a.c., minorul de 15 ani ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din Comănești și ar fi sustras cartele de telefonie mobilă, băuturi alcoolice și suma de 70 de lei în monede și bancnote.

Prejudiciul, de aproximativ 600 de lei, a fost recuperat în proporție de 40%.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Serios domnilor polițist A furat de 600 ron . acum ai dați 3 închisoare !!! Alți au furat 6000000 de euro și au scăpat antrun an și jumătate de rușine Ministerului justiție ar trebui să va pună an cameră de gazare ca pe șobolani

LĂSAȚI UN MESAJ