La data de 14 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără de 18 ani din Comăneşti, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din poşetă un portofel.

În urma activităţilor specifice desfășurate, a fost identificat un bărbat de 48 ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei.

În fapt, bărbatul de 48 ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în municipiul Bacău, profitând de neatenţia tinerei, ar fi sustras portofelul în care aceasta avea suma de 20 lei.

Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău în vederea luării unei măsuri preventive.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ