Polițiștii din Comănești au fost sesizați la data de 13 martie a.c, de către o bătrână de 68 ani, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Lazăr Gheorghe, de la biserică spre domiciliu, doi tineri i-au sustras geanta în care avea suma de 25 lei.

Deplasându-se la fața locului, poliţiştii au stabilit că cei doi suspecți, profitând de neatenția bătrânei, i-au sustras dintr-un bagaj geanta, după care au fugit pe un drum lăturalnic. Totodată, la aproximativ 200 metri de locul faptei, a fost găsită geanta din interiorul căreia lipsea suma de 25 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, pe baza semnalmentelor primite, polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi suspecți, doi tineri de 15 și 17 ani.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ