Deputatul Miron Smarandache, insotit de Vasile Budaca, presedintele PSD Comanesti si consilierul judetean Codrut Enache, le-a facut o vizita copiilor din Centrul Scolar de Educatie Incluziva (CSEI) nr. 2 Comanesti.

Cadrele didactice din aceasta unitate au facut o demonstratie privind modul in care functioneaza “piscina cu bule”, un aparat modern folosit in educarea bolnavilor de autism.

Suma necesara pentru achizitionarea acestui echipament care stimuleaza dezvoltarea copiilor a fost donata de deputatul PSD si organizatia din Comanesti. CSEI nr. 2 este destinat copiilor cu dizabilitati, afectiuni senzoriale si neurologice, autism, ADHD si sindromul Down din Comanesti si comunele invecinate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ