Poliția oraș Comănești a fost sesizată la data de 22.02.2016, orele 15.00, despre faptul că, pe str.Republicii din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetărilor a stabilit că, un conducător auto din localitate, în timpul efectuarii unei manevre de mers cu spatele nu a acordat prioritate unui pieton care era angajat in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni semnalizata prin indicatoare si marcaje rutiere lovindu-l cu partea din spate a autoturismului in zona mâinii drepte.

Victima s-a deplasat impreună cu organele de politie la Spitalul or.Comanesti pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

Atat conducatorul auto cat si victima au fost testate cu aparatul alcooltest, ambele rezultate fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa , fapta prevazuta si pedepsita de art.196, al.1 din C.penal , urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se faca propuneri legale catre Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ