Polițiștii au descins la patru imobile din Comănești, pentru documentarea activității infracționale a doi tineri bănuiți de săvârșirea a patru furturi din locuințe

La data de 05 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din Comănești au efectuat, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Moinești, patru percheziții domiciliare, la locuințele unor personae din orașul Comănești.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 14 pături cu motive florale, 5 butelii de aragaz, un minicircular electric, un motoferăstrău pe benzină, role cu cablu electric, unelte de uz gospodăresc, subansamble de la un motoferăstrău.

PUBLICITATE

Din cercetări polițiștilor a rezultat că bunurile identificate ar fi fost sustrase, în perioada februarie-martie a.c., de către un minor de 16 ani și un tânăr de 18 ani, din locuințele a patru persoane din orașul Comănești.

Bunurile sustrase au fost restituite persoanelor vătămate.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ