In Comanesti a fost amenajat Centrul „Rose”, un loc pentru integrarea femeilor aflate in nevoi, a celor care au infruntat diverse situatii triste ale vietii si nu au unde se adaposti. Acestea sunt asteptate, in cartierul Zavoi, pe strada Liceului.

Aici ele se pot ocupa de aprovizionarea si de pregatirea hranei, de curatenie si intretinerea bunurilor, isi pot completa si consolida cunostintele dobândite in scoala. Carmen Juncu, directoarea Centrului „Rose” al Asociatiei „Robert Cole” din Comanesti ne-a declarat:

„Aceasta asociatie a dorit foarte mult sa infiinteze centrul si in sprijinul sau a venit Primaria orasului Comanesti, care a asigurat un spatiu. Aici, cu multi ani in urma a fost o gradinita iar in timpul inundatiilor din 2005 au locuit mai multi sinistrati.

PUBLICITATE

Pentru amenajarea sa actuala a fost nevoie de refacerea instalatiilor electrice si sanitare, de modernizarea fiecarei incaperi a cladirii. Noi ne adresam tinerelor peste 18 ani care provin din centrele de plasament si care au nevoie de sprijin, de sustinere.

Pentru o perioada de doi ani acest centru poate fi casa lor, noi pe lânga sustinere le vom indruma si in a obtine o calificare in meserie, un loc de munca”. Centrul „Rose” are o capacitate de 14 locuri. (

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ