La data de 19 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Comănești au identificat un localnic de 25 de ani, bănuit de săvârșirea unor tentative la infracțiunea de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză, în noaptea de 07/08 noiembrie 2015, prin distrugerea unor geamuri a încercat să sustragă bunuri din patru autoturisme ce se aflau parcate pe strada Gârlei din Comănești, creând astfel un prejudiciu de 800 de lei.

La data de 19 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Moineşti a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiuni de tentativă la furt calificat, bănuitul aflându-se sub control judiciar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ