Stefan Orheanu, 13 ani, din Comanesti, care a ajuns in semifinale la “Românii au talent”, a câstigat, duminica, concursul “The Gathering Ireland”. In saptamâna 14 -21 iulie, cunoscuta trupa de dans irlandez Riverdance l-a desemnat pe comanestean drept câstigatorul premiului pus la bataie cu ocazia Gatheringului de anul acesta.

Invitat la Dublin, dintre cei 1963 de dansatori, Stefan a fost in prima linie alaturi de Padraig Moyles si de Jean Butler. Dupa master-classul facut de pusti cu Padraig Moyles, liderul trupei declara: “Este surprinzator cât de repede invata. Nu e doar multitalentat, ci si autodidact. A meritat din plin premiul de star riverdance oferit de noi.”

Emotionat, Stefan marturiseste: “A fost o experienta de neuitat. Aparuta pe neasteptate, aceasta sansa mi-a fost oferita de Lacramioara Marin, o românca aflata la lucru in Dublin. M-a vazut la emisiune, i-a placut foarte mult si fara sa ma cunoasca mi-a trimis un mesaj cu linkul concursului si m-a incurajat sa aplic pentru premiul concursului organizat de Riverdance. M-am inscris si am câstigat. A fost o sansa, un un vis pe care Dumnezeu a vrut sa-l transforme in realitate.”

“Mai departe, imi doresc sa pot aprofunda cântecul la flaut si dansul irlandez in vreuna din scolile din strainatate pentru a duce mai departe renumele Clubului Irish Way din Bucuresati si al României. Am facut câteva ore de flaut irlandez si de dans in Dublin. Un prim pas l-am facut deja cu ajutorul FEDCAR România, care mi-a sustinut orele de flaut si de dans facute in afara premiului oferit de Riverdance, in Dublin” – a declarat Stefan Orheanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. C.A.R. E.M.Comanesti-Ifn ,care face parte din FEDCAR (Federatia Caselor de ajutor Reciproc din Romania),l-a prezentat pe Stefan Orheanu si a propus sponsorizarea lui pentru participarea la cursurile organizate de Riverdance din Dublin. Felicitari,suntem mandri de evolutia acestui copil-minune!

LĂSAȚI UN MESAJ