Stefan Orheanu, tânarul de 16 ani, din Comanesti, a dansat la unul din cele mai mari festivaluri care sarbatoresc cultura irlandeza, “The Gathering”, in Dublin.

Alaturi de alti 2.000 de oameni, a luat parte la doborârea unui record mondial, acela de “cea mai lunga linie de dansatori irlandezi”. Acesta a participat la festival invitat de trupa Riverdance, in calitate de câstigator al concursului “Star Riverdance”.

Stefan Orheanu a fost singurul român care a luat parte la acest eveniment si i-a impresionat atât pe cei prezenti, cât si pe Padrayg Moiles, unul din cei mai cunoscuti dansatori irlandezi, care i-a oferit o lectie gratuita ca premiu.

PUBLICITATE

Semifinalistul de la “Românii au talent” planuieste sa ia lectii de flaut, pe lânga cursurile de dans de la Bucuresti si sa studieze in strainatate.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ