Alesii locali din Colonesti i-au declarat „Cetateni de Onoare” pe doi mari sportivi ai tarii si ai comunitatii. S-a intâmplat in ultima sedinta ordinara, cea aferenta lunii mai.

Cei doi sportivi sunt Georgiana Fales, capitanul echipei de volei CSM Bucuresti, recent câstigatoare a CUPEI CHALLENGE, prima cupa europeana câstigata de o echipa de volei feminin româneasca, si Andrei Cristea, fotbalist la CSMS Politehnica Iasi, „eroul meciului din 2005 cu Valencia, pe vremea când juca la Steaua Bucuresti si a marcat cele doua goluri ale calificarii in primavara europeana”, arata primarul Valentin Iancu Mirzac.

„Este o mândrie pentru comunitate sa aiba astfel de eroi locali, mai ales ca zilele acestea a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio un alt Cetatean de Onoare al comunei, si anume campionul mondial la caiac-canoe, Andrei Strat”, adauga edilul.  

Un eveniment de acelasi fel va avea loc in vara, mai exact in luna iulie, atunci urmând sa declarati „Cetateni de Onoare al Comunei” Ion Bâlcu, care implineste 100 de ani, si fotbalistul Florin Lovin, campion national la fotbal cu echipa Astra Giurgiu, care lupta pentru calificarea in grupele UEFA EUROPA LEAGUE.

„Intr-o perioada destul de grea, consideram ca acesti eroi locali sunt exemple graitoare pentru copiii din scolile comunei, care au nevoie de modele in viata”, afirma Valentin Mirzac.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ