Aici, pe maidanul din spatele fântânii, va rasari Caminul Cultural

Valentin Mirzac, primarul comunei Colonesti, are in plan câteva investitii importante in acest an. Una dintre acestea este Caminul Cultural, care va costa 250.000 de euro.

„Noi am pus la dispozitie terenul, iar Compania Nationala de Investitii va construi cladirea”, arata edilul. Va fi asfaltat, spera Valentin Mirzac, drumul comunal spre Satu Nou si va fi balastat tronsonul Spria – Ruseni (Plopana).

O alta lucrare importanta vizeaza drumurile agricole, care vor fi asfaltate, asa cum e „la nemti”, pe Masura 125, finantata prin Agentia Nationala de Investitii Rurale. „Proiectul are ca obiectiv modernizarea a 5,7 kilometri de drum agricol, ceea ce e foarte bine pentru ca acesta va face legatura cu comuna Plopana si cu DJ 241 – DN 2F Bacau – Vaslui, scurtând cu 60 de kilometri distanta pâna la Vaslui”, a declarat Valentin Mirzac.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ