18 mai 2024
ActualitateColegiul Prefectural: pregătiri pentru pelerinajul de la Ghimeș

Colegiul Prefectural: pregătiri pentru pelerinajul de la Ghimeș

Prefectul județului Bacău, Claudiu Ilisanu, a condus astăzi, pe data de 24 aprilie 2024, şedinţa lunară a Colegiului Prefectural din cadrul Instituţiei Prefectului. În cadrul întâlnirii, au fost discutate și prezentate planuri și acțiuni importante pentru asigurarea siguranței și ordinei publice în perioada sărbătorilor pascale și a evenimentelor religioase.

La primul punct al ordinii de zi, doamna Ionescu Luminița – Mihaela, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bacău, a prezentat Planul Comun de acțiuni de supraveghere și control a modului de producere, depozitare, transport și comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale.

La al doilea punct pe ordinea de zi, domnul inspector șef Ciobotici Silviu, din partea Conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, a prezentat Planul de acțiuni și măsuri integrate, în colaborare cu structurile din cadrul M.A.I. din județul Bacău, pentru asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale.La al treilea punct pe ordinea de zi, domnul locotenent Ionuț – Ovidiu Ghinea, reprezentând conducerea Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, a prezentat modul de implementare în conceptul integrat al măsurilor de ordine publică la Pelerinajul organizat cu ocazia Rusaliilor Catolice din perioada 17 – 19.05.2024 în localitatea Ghimeș din județul Bacău.

Aceste acțiuni și planuri reflectă angajamentul autorităților locale de a asigura un mediu sigur și ordonat în timpul sărbătorilor și evenimentelor importante din județul Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri