O delegatie a Camerei de Comert si Industrie Bacău, condusă de presedintele Doru Simovici, a efectuat, in perioada 13 – 14 iulie 2013, o vizita oficială în Ucraina, la Cernauti, la invitatia Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Cernauti, Vasiliy N. Lyakhovich.

Ambele partI s-au aratat dormice sa intareasca relatiile dintre Regiunea Cernauti si Judetul Bacau. In acest sens, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bacau a prezentat o radiografie a judetului, din punctul de vedere al resurselor si potentialului economic, al situatiei economice a judetului, distributia sectoarelor de activitate, principalii indicatori economici inregistrati de firmele din judet, valoarea exporturilor, importurilor si a investitiilor straine directe, cât si valoarea schimburilor comerciale dintre Judetul Bacau si Ucraina.

Pentru exemplificarea serviciilor oferite de catre Camera de Comert si Industrie Bacau a fost prezentat noul site www.ccibc.ro, ca fiind un important portal de afaceri si un instrument de lucru pentru mediul de afaceri. Preşedintele Vasiliy N. Lyakhovich s-a declarat interesat de cunoasterea mediului de afaceri bacauan, de cunoasterea mai detaliata a firmelor bacauane care fac export-import cu firmele ucrainiene.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ