Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ploi, grindina si descarcari electrice, valabila în 12 judete, precum si o atentionare Cod galben de vreme instabila în restul tarii, ambele valabile pâna marti seara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 19 septembrie, ora 15:00 – 20 septembrie, ora 21:00, în judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila si Buzau si în zona de munte a judetelor Prahova, Dâmbovita, Arges, Vâlcea si Gorj, va fi cod portocaliu de instabilitate atmosferica, iar ploile vor avea caracter torential si se vor cumula local 60 – 80 litri/metrul patrat.

ANM precizeaza ca temperaturile vor scadea semnificativ în toate regiunile, astfel ca pe parcursul zilelor de marti, 20 septembrie si miercuri, 21 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceasta data în toata tara. (Agerpres)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ