Meteorologii au emis o avertizare cod galben care vizeaza judetul Bacau si care anunta ploi abundente pentru ziua de marti. Astfel, in intrevalul ora 10-22 din ziua de 28 iunie, în zonele montane, în Moldova, Muntenia, Dobrogea si în cea mai mare parte a Transilvaniei si a Maramuresului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

Aceasta se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vânt ce vor lua si aspect de vijelie si grindina. Cantitatile de apă vor depasi 20…25 l/mp si pe arii restrânse 60…70 l/mp, cu precadere în zona Carpatilor Meridionali si Orientali. 

Începând din noaptea de marti spre miercuri (28/29 iunie), aria manifestarilor specifice instabilitatii atmosferice se va restrânge treptat catre partea de est si sud-est a teritoriului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ