Institutul National de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata sI ploi insemnate cantitativ, valabila de marti, ora 3.00, pâna la ora 23.00, in aceeasi zi. Atentionarea este valabila pentru 30 de judete, inclusiv judetul Bacau.

Vor mai fi afectate Alba, Arges, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Covasna, Dâmbovita, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iasi, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Salaj, Satu Mare, Suceava, Timis, Vâlcea si Vrancea. Potrivit atentionarii, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, la început în vestul tarii, apoi si în celelalte zone.

Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vântului, ce vor lua trecator aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 – 30 l/mp si izolat 50 – 60 l/mp.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ