11 decembrie 2023
SportClubul Sportiv Nautica Bacău la Campionatele Naționale de Poliatlon

Clubul Sportiv Nautica Bacău la Campionatele Naționale de Poliatlon

În perioada 17-16 noiembrie 2023 s-au desfășurat Campionatele Naționale de Poliatlon rezervate copiilor 10-11 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, un concurs pe echipe unde toți participanții sunt obligați prin regulament să participle la toate probele din competiiție, rezervate categoriei lor de vârsta.

La această competiție nu se acordă diplome și medalii la fiecare probă din concurs ci sunt premiați primii 10 sportivi la fiecare categorie de vârstă și sex prin acumularea punctelor dobândite în probe. S-au premiat primele 3 cluburile sportive la fiecare categorie de vârstă și sex, și primele 3 cluburi la clasament general.

În competiție  au luat startul 396 de sportivi din 62 de cluburi, 4 categorii (10 ani fete/băieți, 11 ani fete/băieți).Clubul Sportiv Nautica Bacau a reuțit să aducă la start echipe doar la categoriile baieți 10 ani și 11 ani, după cum urmează:

  • Băieți 11 ani: Mereuță Andreas, Smîntancă Vlad, Deleu Cosmin,  Geaman Daniel, Ocanoaia Damian
  • Băieți 10 ani: Stanciu Darius, Ciuche Robert, Ostaci Iannis, Chiritescu Teodor, Dragan Matei

Sportivi antrenați de Poeană Adrian, Popa Alexandru și Jitaru Sabin.

Rezultate:

  • Băieți 10 ani – locul 7 (clasament general / 39 cluburi)
  • Băieți 11 ani – locul 7 (clasament general / 37 cluburi)
  • Mereuță Andreas (antrenor Poeană Adrian) – locul 7 băieți 11 ani / 107 participanți
  • Clubul Sportiv Nautica Bacău – locul 10 (clasament general pe echipe / 62 cluburi), cea mai bună clasare a unui club băcăuan la această competiție.

Mulțumim părinților, cei care sprijină și finanțează activitatea acestor mici înotători care bat la porțile afirmării în sportul de performanță,  antrenorilor pentru dăruire și profesionalism și nu în ultimul rând sponsorilor FIALD hotel & spa, EUROTIGLA MOLDOVA, CORIOLAN DISTRIBUȚIE.

Ovidiu Galeru, președinte CS Nautica Bacău

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri