Centrul European pentru Strategii Durabile a derulat in perioada iulie – noiembrie 2014 proiectul „Club de afaceri pentru elevi si tineret”. Proiectul a avut ca scop dezvoltarea capacitatii de munca in echipa si dobândirea unor cunostinte concrete legate de mediul de afaceri care sa contribuie la formarea si consolidarea competentelor antreprenoriale.

Beneficiarii acestui proiect au fost 20 de elevi si tineri cu vârste intre 15 si 35 de ani. Pe perioada derularii proiectului, tinerii au participat la colocvii, module practice si un workshop, unde, impartiti pe echipe, au elaborat planuri de afaceri, care au fost evaluate de specialisti din firmele si institutiile partenere in proiect. La finalul proiectului a avut loc o conferina, care s-a desfasurat la Palatul Copiilor, festivitate in care cei 20 de tineri au primit certificate care atesta participarea la acest eveniment.

„Prin acest proiect, am vrut sa coagulam in Bacau un centru de afaceri pentru elevi si tineret, cu toate informatiile necesare, unde cei cu experienta in domeniu sa poata impartasi din cunostintele lor, sa fie un fel de «cenaclu de business».”
Niki Vrânceanu, coordonator de proiect

„Am aflat de aceasta actiune de pe internet si am completat un test online. Am vrut mai mult de la mine, in ideea realizarii unei afaceri pe cont propriu. Am invatat si lucruri noi, iar altele, pe care le stiam, le-am aflat spuse in alt fel. Mi s-au elucidat anumite dileme. Am pus intrebari si am primit raspunsuri. Participarea la acest proiect a fost de un real folos.”
Anca Stefanica, beneficiar proiect


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ