19 aprilie 2024
ActualitateCine va achita premiile olimpicilor oneșteni în condițiile în care legislația interzice,...

Cine va achita premiile olimpicilor oneșteni în condițiile în care legislația interzice, de anul acesta, premierea de la bugetul local

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a făcut anunțul oficial privind Gala învățământului și sportului, care va avea loc în zilele de 14 și 15 martie, la Cinema Capitol. Evenimentul, tradițional în comunitatea locală, aduce laolaltă performanțe academice și sportive, oferind recunoaștere și apreciere celor care au excelat în aceste domenii.

Joi, 14 martie, de la ora 10:00, se va desfășura Gala învățământului, în timp ce vineri, 15 martie, de la aceeași oră, va avea loc Gala sportului. Aceste evenimente au devenit o tradiție în comunitate, reunind atât elevi și profesori, cât și sportivi și iubitori ai activităților sportive.

Cu toate acestea, anul acesta aduce o schimbare importantă. Din cauza modificărilor legislative, primarul Neghină a subliniat că nu se mai permite premierea olimpicilor naționali și internaționali din bugetul local pentru participare. În schimb, aceștia vor fi remunerați prin bunăvoința sponsorilor.Primarul a dezvăluit că două firme locale din Onești vor asigura contravaloarea premiilor în valoare de aproximativ 60.000 lei. Această inițiativă demonstrează sprijinul continuu al comunității și al mediului de afaceri pentru promovarea excelenței în învățământ și sport.

Evenimentele se vor desfășura la Cinema Capitol, oferind astfel un cadru potrivit pentru a celebra și recunoaște realizările remarcabile ale tinerilor oneșteni. Această Gală reprezintă nu doar o ocazie de a evidenția succesul academic și sportiv, ci și un moment de unitate și mândrie comunitară.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri