Biroul Electoral Central a anuntat numele consilierilor judeteni validati dupa alegerile locale de duminica trecuta. Lista, mai mult ca sigur, nu va ramane batuta in cuie deoarece printre consilieri se regasesc atat parlamentari cat si primari, care vor trebui sa aleaga la care functie renunta.

PSD

BRAŞOVEANU SORIN
ŞOTCAN THEODORA
FLOROIU IONEL
ŞOVA LUCIAN
POCOVNICU CONSTANTIN-DORIAN
SMARANDACHE MIRON-ALEXANDRU
ILIŞANU CLAUDIU-AUGUSTIN
DIMA CARMEN
OCHENATU-NECHIFOR EUGEN
CUCERESCU ION
BELCEANU GHEORGHE
ŞENDREA IULIAN-RĂZVAN
BRĂNEANU DUMITRU
BANDEA TOMA
SPĂTARU EUGEN
CIOBĂNIŢĂ CORNELIU
BOGEA ANGELA

PUBLICITATE

PNL

PALĂR IONEL
MIRON VIOREL
NĂSTASĂ CLAUDIU-CONSTANTIN
MIHĂILĂ PETRICĂ
PÎSLARU MARIUS
MARCU COSTICĂ
IVANOF FLOAREA
MIROŞEANU LIVIU
MITITELU MIHAI
CRISTEA TINA-OANA
OLTEANU PETRE-CEZAR

ALDE

AVRAM CONSTANTIN
HUMULESCU VASILE
COŞA MARICICA-LUMINIŢA
ILIE VIOREL
TOMA VIOREL

PSRO

MANOLACHE CRISTINEL
ISVORAN VASILE
ROŞCA SORIN

INDEPENDENT

SOVA SORIN

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. nu inteleg, dupa voi, ziarul Desteptarea, Manolache de la PSRO este si consilier local si consilier judetean? Mai bine stati acasa si inchideti ziarul decit sa va aflati in treaba de aiurea. Inainte de a publica ceva ar trebui sa va informati putin , daca nu va e prea greu

    • Stimate domn/doamna, domnul Manolache a candidat pe ambele liste si a fost ales atat la CL cat si la CJ. Biroul Electoral l-a validat in ambele functii, insa, potrivit legii, el va trebui sa aleaga, cu care functie ramane. In acest moment, pana la depunerea juramantului, listele raman acestea. Dupa ce va decide unde ramane consilier, va anunta acest lucru iar partidul va propune o alta persoana de pe lista sa il inlocuiasca in consiliul la care a renuntat.

      Vedeti, totul este logic si legal. Daca ati fi studiat putin legea, ati fi inteles cum stau lucrurile, si nu v-ati mai fi facut de rusine comentand prostii. Dealtfel, scrie si la inceputul acestui articol ca lista nu este batuta in cuie si va suferi modificari. Insa, dupa cum spuneam, aceasta este situatia la acest moment. Perfect legal, chiar daca pare ciudat.

      Va dorim o zi buna in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ