Cinci persoane sunt bănuite de polițiști că ar fi pătruns prin efracție într-un bar din comuna Podut Turcului și ar fi sustras bani și țigări. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din comuna Podu Turcului au fost sesizați de o localnică de 61 de ani, despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în barul pe care îl administrează și au sustras bani și tigări.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că în barul respectiv, pe timpul nopții, persoane necunoscute au pătruns prin efracție și din interior au sustras 150 lei și țigări.

PUBLICITATE

În urma inevstigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Motoșeni, bănuit de comiterea faptei.

Asupra acestuia au fost gasite mai multe monezi divizionare sustrase din sertarul barului, doua brichete și doua pachete de țigări, precum și bonuri fiscale emise de societatea păgubită.

De asemenea, dintr-un imobil nelocuit de pe raza comunei Podu Turcului polițiștii au ridicat 78 pachete de țigări sustrase din bar, care au fost ascunse de către tânărul de 19 ani.

În urma extinderii cercetărilor a mai rezultata că la comiterea faptei au mai participat alte patru persoane cu vârste cuprinse între 15 și 37 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție 70 %.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ