Consilierii locali UNPR Elena Cosma, Gheorghe Huluta, Dragos Stefan si Cristi Manolache si consilierul independent Corneliu Dan Jitariu au parasit sedinta extraordinara a Consiliului Local programata marti dimineata.

Aceasta, in semn de protest fata de ceea ce consilierul Cristi Manolache a numit „nerespectarea legii” si faptul ca liberalii, majoritari in CL, nu-si “recunosc incompetenta administrativa”.

“Aceasta este o zi neagra pentru administratie, intrucât ni se prezinta din nou un proiect privind o rectificare bugetara fara a vedea exact unde se duc banii si un proiect care atesta ca sumele pe unele proiecte europene s-au pierdut si trebuie completate din bugetul local”, a explicat consilierul Cristi Manolache.

PUBLICITATE

Toti cinci au parasit sala, dar sedinta a continuat cu cei 12 consilieri PNL care au trecut cele doua proiecte.

Desi proiectele incepute cu bani europeni pot continua pâna la 31 iunie 2016, se vor deconta din bani europeni doar lucrarile care se executa pâna la 31 decembrie 2015.

Cele mai mari gauri in buget le vor inregistra proiectele nefinalizate de la Insula de Agrement si de pe strada Milcov.

Reamintim ca in acest an si consilierii PSD Zvetlana Zaharia si George Bogatu si-au dat demisia din functia de consilieri locali, in urma unei decizii politice, invocând la acel moment ca propunerile lor nu au sustinerea colegilor din PNL.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ