Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a crescut cu sase procenmte in prima jumatate a acestui an fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 286 de milioane de lei.

“La carnea de pui avem in primele sase luni o crestere a cifrei de afaceri de 23%, adica 16.764 tone vandute in 2013, fata de 15.005 tone in 2012. Pretul mediu al perioadei este cu 10% mai mare fata de anul trecut.

Nu pot sa nu remarc faptul ca in perioada 2009 – 2012 pretul mediu la carnea de pasare comercializata in Romania a crescut doar cu 17%, adica mai putin decat inflatia inregistrata in aceeasi perioada, in timp ce costul resurselor de baza (cereale, sroturi, etc) a avut o crestere de peste 100%”, a declarat Grigore Horoi, presedinte Agricola Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ