Cântăreața Christina Aguilera a dat naștere, sâmbătă, la Los Angeles, unei fetițe, al cărei tată este Matt Rutler, transmite duminică presa internațională.

Nașterea a avut loc prin operație cezariană și nu natural, așa cum își dorea artista, relatează ziarul spaniol ‘ABC’.

Este cel de-al doilea copil al interpretei de 33 de ani, care mai are un fiu, Max, de șase ani, din căsătoria cu producătorul muzical Jordan Bratman, de care s-a despărțit în 2010, divorțul fiind încheiat în aprilie 2011, precizează popdust.com.

PUBLICITATE

Fetița este primul urmaș al lui Matt Rutler, de 29 de ani, care s-a întâlnit cu Christina Aguilera în 2010, în timpul turnării filmului ‘Burlesque’. Logodna lor, anunțată anul acesta de Sfântul Valentin, a fost urmată, numai o săptămână mai târziu, de vestea că proaspătul cuplu va avea un copil.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ