Cântaretul si compozitorul Chris Brown a confirmat cea de-a doua despatire de Rihanna si a petrecut, in acest weekend, cea de-a 24-a aniversare a sa fara cântareata.

Artistul, care a implint 24 de ani duminica, a sustinut o serie de petreceri aniversare in Las Vegas, New York si Los Angeles, si a recunoscut ca este singur si isi doreste sa petreaca alaturi de multe fete, desi inca o mai iubeste pe Rihanna, scrie femalefirst.co.uk.

Pe de alta parte, Rihanna, despre care se spunea ca ar fi pregatit o surpriza pentru iubitul ei, nu a participat la nici una dintre aceste petreceri, fiind ocupata cu turneul “Diamonds World Tour”.

“Voi fi singur la aceste petreceri. Ea are treburile ei, este pe drum… va fi mereu iubire, dar voi merge pe calea mea. Sunt un barbat matur”, a spus Chris Brown.

Rihanna si Chris Brown s-au despartit prima data in 2009, dupa ce artistul a agresat-o fizic pe iubita lui. De atunci, rapperul a avut o scurta relatie cu modelul Karrueche Tran, iar Rihanna cu muzicianul Drake.

In ceea ce priveste noua despartire de Rihanna, Chris Brown spune ca aceasta este “definitiva” deoarece el este “prea tânar” pentru a avea “o sotie” sau o relatie asemanatoare casatoriei si ca vrea sa se concentreze mai mult asupra sa.

“Iata cum vad eu lucrurile … O voi iubi mereu pe acea persoana (Rihanna -n.r.), dar oamenii difera, au nevoi si dorinte diferite si, pâna la urma, si ea este foarte tânara. Nu ma pot concentra pe o relatie de tipul casatoriei cu cineva atât de tânar. Plus ca si eu sunt foarte tânar. Trebuie sa merg mai departe si sa fiu barbatul si artistul Chris Brown, fara a ma teme ca trebuie sa am mereu grija de cineva”, a spus Chris Brown.

In luna octombrie 2012, Rihanna a anuntat ca isi doreste sa se casatoreasca cu Chris Brown si chiar sa aiba copii cu acesta.

Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe fosta lui iubita Rihanna, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes “Kiss Kiss” si “Run It”. Cel mai recent album al sau se intituleaza “F.A.M.E.” si a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa “S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale, “Umbrella”, “Take a Bow” si “Disturbia”. Inainte de “Loud”, lansat in 2010, cântareata a lansat albumul “Rated R”, in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.

Sursa: www.mediafax.ro