Charity Fair s-a numit evenimentul organizat, la sfârsitul saptamânii trecute, de Asociatia “Lumina”, care a incercat astfel sa mai strânga niste bani pentru construirea primului hospice din România destinat ingrijirii copiilor cu boli incurabile. Unii au venit la Charity Fair – “Dar din inima” pentru a dona obiecte vestimentare, bijuterii, inaltaminte sau produse hand made, altii pentru a le cumpara.

“Putem spune ca evenimentul a fost un succes deoarece sâmbata am reusit sa strângem 4.000 de lei si pentru ca oamenii s-au aratat foarte dornici sa faca donatii pentru centrul de ingrijiri paliative pediatrice, a declarat Mara Matei, expert comunicare.

A fost un succes si pentru ca ideea noastra a fost foarte salutata de catre bacauani.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ