Dorian Pocovnicu, prefectul judetului Bacau, a participat joi, 30 aprilie 2015, la videoconferinta condusa de viceprim-ministrul Gabriel Oprea cu privire la masurile care trebuie aplicat pentru a mentine ordinea si siguranta publica pe perioada minivacantei de 1 Mai.

Gabriel Oprea a precizat ca toate structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt mobilizate în perioada 1-3 mai 2015 pentru asigurarea unui climat normal de siguranta si a solicitat “responsabilitate si promptitudine” tuturor angajatilor ministerului aflati în misiuni.

In finalul videoconferintei, prefectul Dorian Pocovnicu  a cerut structurilor judetene ale MAI ca aceasta perioada sa fie tratata cu maxima seriozitate si grija fata de cetateni.

PUBLICITATE

El a declarat ca la nivel judetean, pentru intervalul mentionat, au fost întreprinse actiuni specifice de prevenire a situatiilor de urgenta si au fost luate masuri pentru asigurarea interventiei operative.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ