Mai multi tineri s-au adunat in piateta din fata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” din Bacau, unde au organizat evenimentul „Info Day Cetateni Activi pentru Bacau”. Acesta a marcat finalul proiectului cu acelasi nume, „Cetateni Activi pentru Bacau”, derulat cu fonduri europene.

Din cortul instalat in piateta, tinerii au impartit trecatorilor pliante si raportul de activitate pentru anul 2015. „Credem ca, în acesti doi ani de zile, am reusit sa aducem pe agenda publica subiecte importante precum transparenta institutiilor locale, ideile tinerilor pentru dezvoltarea judetului si dreptul cetatenilor la informare cu privire la activitatea alesilor”, arata Marin Damoc, presedintele Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), asociatia care a derulat proiectul.

Membrii RYMD le-au furnizat bacauanilor, pe site si prin intermediul presei, de-a lungul celor doi ani, dar si acum, la intâlnirea din fata Casei de Cultura, informatii cu privire la activitatea consilierilor locali si judeteni, „având în vedere faptul ca alegerile locale se apropie, iar informarea corecta asupra a ceea ce au facut alesii timp de patru ani constituie un drept fundamental”, a precizat Marian Damoc. Fireste, monitorizarea alesilor va continua.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ