In concertul “My way”
Horia Brenciu a reinviat pe scena Teatrului de Vara melodii care au facut istorie
Joi seara, bacauanii au ocupat pâna la refuz locurile din Teatrul de Vara “Radu Beligan”. Publicul astepta cu maxim interes spectacolul “My Way” – un concert la 100 de ani, marca Horia Brenciu& HB Orchestra Big Band.

Muzica swing si jazz a rasunat pe acordurile unor melodii celebre, cuprinse intr-o productie plina de surprize muzicale. “My Way” reprezinta un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la nasterea artistului.

Centenarul Sinatra a fost celebrat in Bacau, cu un spectacol unic, aplaudat si apreciat de publicul prezent la Teatrul de Vara. Productia a reinviat glorioasa epoca a muzicii swing, aducând in prim plan un gen care a facut istorie in lumea filmului, a muzicii si prin aprecierile publicului. Horia Brenciu si publicul sau au cântat impreuna melodii ca “My way”, “Something stupid” sau “Strangers in the night”.

PUBLICITATE

In mijlocul concertului, dupa un scenariu bine pus la punct si pe acordurile melodiei “Love and marriage”, Horia l-a ales din public pe Fabian si l-a urcat pe scena. Sub pretextul daruirii unui CD, alaturi de cei doi a fost chemata si Andreea, iubita lui Fabian.

Horia Brenciu, in concert

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, December 10, 2015

Pe fondul unui dialog legat de iubire, Fabian a cerut-o de sotie pe Andreea, spre deliciul publicului si in aplauzele spectatorilor. Intreaga scena s-a finalizat cu un “Da” gâtuit de emotie, pecetluit cu un sarut pasional si cu daruirea unui buchet imens de trandafiri viitoarei sotii. Horia a continuat spectacolul alaturi de invitatele sale, Julie Mayaya (câstigatoarea celui de-al doilea sezon al concursului “Vocea României”) si Adina Raducan (câstigatoarea sezonul 4 la “X Factor”), ambele avându-l ca antrenor pe Horia Brenciu.

[wonderplugin_gallery id=”405″]

Celor trei artisti li s-au alaturat pe rând si voci din cadrul HB Orchestra Big Band . Cu totii au interpretat melodii celebre din repertoriul lui Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin si chiar Gica Petrescu, considerat un fel de Sinatra al României. Gica Petrescu ar fi implinit si el anul acesta 100 de ani de la nastere. Alaturi de colegii sai, artistul le-a adus un omagiu si actorilor Gheorghe Dinica, Serban Ionescu si Stefan Iordache, interpretând melodii cântate de acestia. Concertul s-a incheiat cu bis, dar fara sedinta de autografe atât de asteptata de fani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ