Astăzi, 1 aprilie 2016, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a avut loc un ceremonial militar dedicat sărbătoririi a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române .

Personalul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a participat astăzi, începând cu ora 11.00, la un ceremonial militar dedicat Zilei Jandarmeriei Române.

La activitate au participat reprezentanţi din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne precum şi ai altor instituţii cu care cele două unităţi de jandarmi desfăşoară activităţi în comun.
Ceremonialul a debutat cu primirea invitaţilor; a urmat trecerea în revistă a formaţiei şi prezentarea ordinelor de avansare a cadrelor militare din cele două unităţi, acestea fiind recompensate pentru rezultate foarte bune obţinute pe timpul desfăşurării misiunilor şi activităţilor specifice.

PUBLICITATE

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău:

– doi ofiţeri cu gradul de maior au fost avansaţi la gradul de locotenent colonel;
– trei subofiţeri cu gradul de plutonier major au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău

– un ofiţer cu gradul de maior a fost avansat la gradul de locotenent colonel;
– un subofiţer cu gradul de plutonier adjutant a fost avansat la gradul de plutonier adjutant şef;
– cinci subofiţeri cu gradul de plutonier major au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant.

Domnul Constantin Toma, subprefect al judeţului Bacău, le-a înmânat gradele militare celor recompensaţi şi le-a transmis felicitări pentru meritele şi profesionalismul de care au dat dovadă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ