La data de 09 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au depistat un bărbat de 52 de ani, din Buhuși, care conducea un tractor pe DN 15, în localitatea Lespezi, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medical unde I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 09 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din localitatea Târgu Ocna au depistat pe strada Semicercului din localitate un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere.
În autoturism polițiștii au identificat și proprietarul vehiculului, care deși cunoştea faptul că bărbatul de 33 de ani nu posedă permis de conducere i-a încredinţat acestuia vehiculul spre a fi condus.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ