Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au oprit în trafic, la data de 05.11.2014, în jurul orei 01:00, pe DJ 252 din localitatea Parincea, un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Vultureni, care nu a putut prezenta spre verificare permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii l-au identificat în calitate de pasager, pe proprietarul autoturismului, un tânăr de 25 de ani.

PUBLICITATE

Acesta i-a încredinţat autovehiculul cu bună ştiinţă conducătorului auto spre a fi condus, din comuna Buhoci până în comuna Vultureni, deşi cunoştea că nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu posedă permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ